Online Marketeer

Welkom bij Enterprise Car Sharing & Rental | Online Marketeer

Waar ga je aan het werk?

Amsterdam Centraal Station.

Jouw uitdaging!

Als Online Marketeer binnen ons door e-commerce en data gedreven organisatie optimaliseer jij ons online klantencontact. Momenteel bevinden wij ons in een scale up fase en daar moet onze online presentatie op blijven aansluiten. Een gave uitdaging met veel variatie in de functie.

In deze rol beheer, ontwikkel en publiceer je content voor onze website. Daarnaast optimaliseer je de gebruiksvriendelijkheid en maximaliseer je de prestaties door Search Engine Marketing. Dit doe je in nauwe samenwerking met onze internationale relaties in Engeland en de Verenigde Staten.

Naast deze verantwoordelijkheden en werkzaamheden hou je je gedurende het eerste jaar ook steeds meer bezig met bredere Marketing activiteiten. Tijdens het uitvoeren van deze rol werk je samen met onze Social Media manager en diverse (externe) Marketing partners. Effectieve campagnes voor het genereren van naamsbekendheid staan hierin centraal. Kortom, een brede rol waarin je je als Online Marketeer verder kunt doorontwikkelen.

Wie zijn Enterprise Car Sharing & Rental?

Enterprise is het snelst groeiende mobiliteitsbedrijf van Nederland. Als franchisenemer van Enterprise Rent-A-Car in de Verenigde Staten zijn wij inmiddels 5 jaar oud. Wij groeien als kool omdat wij differentiëren met onze service, snelheid en brede wagenpark. Wij leveren producten op het gebied van autoverhuur, carsharing en shortlease. Dit doen wij elke dag met een sterk, jong en internationaal team.

Join our team!

Binnen onze organisatie geloven wij er in dat elke dag een kans bied om te groeien. Wij dagen elkaar uit om elke dag weer focus te houden met wat wij doen en daarbij creatief te denken. Wij zin een team; leren van elkaar en waarderen vertrouwen meer dan hiërarchie. Dit betreft niet zomaar een baan… dit betreft een werkervaring waarvoor je met alle liefde elke dag voor wakker wordt.

Wij zoeken collega’s met:

  • Ervaring met werken in een e-commerce omgeving
  • Een uitstekende beheersing in zowel het spreken als schrijven van de Nederlandse en Engelse taal
  • SEM, SEO, SEA ervaring inclusief het analyseren van data
  • Lef en creativiteit
  • Merk beleving en doelgroep inleving
  • Goed gevoel voor HUMOR 🙂

Spreekt jou bovenstaande aan?

Wil jij een gave klus binnen een internationale organisatie met een lokale focus? Ben jij iemand die wil bijdragen aan de verdere groei van een deze scale up? Wacht dan niet langer en grijp je kans!! Stuur je motivatiebrief met cv naar joinus@enterprise-netherlands.com.

 

 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s